Despre Noi

Drumul spre succes : Identitatea companiei


Cine suntem ?

„EXPERT BROKER DE ASIGURARE” s-a înfiinţat în anul 2005 în baza Deciziei CSA numărul 3913 din data de 20.07.2005 şi este înregistrată la Registrul Brokerilor cu numărul 300/26.07.2005.

Suntem o societate de intermediere în asigurări şi deţinem o asigurare de răspundere profesională în valoare de 1.000.000 euro care acoperă eventualele pagube produse clienţilor. Scopul principal al activităţii noastre este adăugarea de valoare prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care sunt expuse bunurile şi profiturile clienţilor noştri în activitatea cotidiană.

În prezent ne desfăşurăm activitatea în 12 judeţe şi intermediem prime în valoare de 3.85 milioane euro. Ne mândrim cu faptul că avem un număr foarte mare de clienţi persoane juridice şi fizice cărora le gestionăm portofoliul de risc şi cărora le oferim soluţiile optime de asigurare. Prin urmare diversificarea ofertei de asigurare precum şi prezentarea în mod corect a opţiunilor de asigurare creează premisele unei colaborări de lungă durată cu clientul.

Am reuşit să câştigăm încrederea unor nume mari de pe piaţa asigurărilor din România. Colaborăm cu majoritatea societăţilor de asigurări autorizate:

1 evitarea unor cheltuieli suplimentare;

2 cel mai bun raport calitate-preţ la procurarea poliţelor de asigurare necesare;

3 excluderea riscului producerii unui eveniment care să ducă la apariţia unor daune neasigurate, deoarece poliţele de asigurare încheiate acoperă toate riscurile la care este expusă societatea;

4 nu mai trebuie angajat sau pregătit profesional personal suplimentar care să se ocupe atât de managementul riscului în cadrul firmei, cât şi de gestionarea poliţelor, relaţia cu asigurătorii, găsirea celor mai bune oferte, etc.;

5 consiliere la întocmirea dosarului de daună care se realizează la timp şi/sau conform cerinţelor asigurătorului şi este urmărită evoluţia lui până la acordarea despăgubirilor.

De ce EXPERT BROKER ?

Pentru că, deşi aţi încheiat unele poliţe de asigurare, nu aveţi proprii specialişti în asigurări şi nu aţi apelat încă la servicii de consultanţă în acest domeniu, iar prin urmare:

1 nu aveţi confirmarea faptului că asigurările încheiate răspund întocmai necesiăţilor activităţii dumneavoastră;

2 vă întrebaţi dacă prima de asigurare şi condiţiile obţinute sunt cele mai competitive;

3 aveţi îndoieli în ceea ce priveşte stabilitatea financiară şi seriozitatea asigurătorilor care v-au oferit poliţele de asigurare, având în vedere că mediul financiar-bancar local a fost afectat de o serie de experienţe negative.

4 Pentru că primirea despăgubirilor de la societăţile de asigurări poate fi un proces dificil, care se derulează cu întârzieri şi atrag pierderi financiare indirecte, datorită inflaţiei şi deprecierii constantă a monedei naţionale.


Misiune, Valori, Obiective

Misiunea noastră este aceea de a satisface cerinţele celor mai exigenţi clienţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare a pieţei de asigurări, şi de a ne extinde portofoliul de clienţi atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional. Valori care ne caracterizează Modul nostru de a aborda o activitate deja consacarată pe piaţa asigurărilor este nou şi se caracterizează prin:

  • Obiectiv Principalul nostru obiectiv este acela de a prezenta şi de a propune potenţialilor clienţi cele mai bune oferte de poliţe de asigurare de pe piaţă. Oferte de poliţe pe care EXPERT BROKER le va negocia direct cu societăţile de asigurări obţinând astfel cel mai bun preţ pentru şi în favoarea clientului.


Vrei să te alături echipei ExpertBroker ?