întrebări frecvente


A. Program de lucru flexibil. Training permanent si gratuit. Posibilitatea de formare a unei echipe proprii. Posibilitatea de a vinde produsele de asigurare ale companiilor din Romania. Oferta completa de produse de asigurare care pot fi puse la dispozitia potentialilor clienti. Ofertare si emitere de polite pe o platforma de lucru unica pentru toti asiguratorii

Infiintarea unei firme “asistent in brokeraj”; Elaborarea si prezentarea unui plan de afaceri (obiective, politica comerciala, promovare, structura organizationala, previziunea veniturilor, cota de piata); Alegerea locatiei; Semnarea contractului de parteneriat.

A. Pasul 1 Introduci datele autovehiculului si datele de contact si primesti instantaneu, in timp real, preturile tuturor societatilor de asigurare. Pasul 2 Iti alegi cel mai ieftin RCA sau RCA-ul potrivit pentru tine si il comanzi. Un operator te va contacta pentru confirmarea comenzii si pentru alegerea modalitatii de plata si a adresei de livrare. Pasul 3 Noi te contactam pentru confirmarea alegerii facute si iti vom livra polita RCA acasa, GRATUIT, indiferent care este valoarea ei. Daca ai optat pentru plata in numerar, operatorul nostru, care iti livreaza polita, va incasa si prima de asigurare. In curand va fi posibila si plata online, cu cardul, in deplina siguranta.