Profită de campania Expertbroker și vei fi premiat cu voucher de vacanță.

Încheie orice tip de asigurare și în funcție de suma asigurată vei beneficia de un voucher de vacanță.Citește regulamentul de mai jos...

Asigură acum!

În curând vei putea emite asigurări online

Regulament Campanie Voucher Cadou

1.2 ORGANIZATORUL - EXPERT BROKER DE ASIGURARE S.R.L., societate de intermediere in asigurări, autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, înregistrata sub nr. RBK-300, cu sediul social in Medias, Sos Sibiului, nr. 160A, înmatriculata in Registrul Comerţului de pe langa Tribunalul Sibiu sub nr. J32/819/2005, CUI 17657472, reprezentata legal de Burzo Bogdan – Director Executiv, denumit in continuare EXPERT BROKER, acorda CUPONOANE CADOU pentru politele de asigurare incheiate pe site-ul www.expertbroker.eu , in una dintre sucursalele, agentiile sau la colaboratorii EXPERT BROKER , in scopul fidelizarii clientilor, conform regulilor din prezentul regulament (denumit in continuare Regulament Oficial), care este final si obligatoriu pentru fiecare posesor de CUPON CADOU. CUPONUL CADOU este un mecanism de marketing al EXPERT BROKER si al CARTAGA SRL folosite pentru fidelizarea clientilor. Acestea pot fi folosite doar pe siteul www.cartaga.ro si in agentiile partenere.

2. ACORDAREA CUPOANELOR CADOU: 2.1 CUPON CADOU 50 RON: organizatorul ofera cate un CUPON CADOU 50 RON tuturor persoanelor fizice si juridice, care incheie polite de asigurare cu o valoare mai mare de 500 ron la una dintre sucursalele, agentiile sau colaboratorii EXPERT BROKER. 2.2 CUPON CADOU 100 RON: organizatorul ofera un CUPON CADOU 100 RON tuturor persoanelor fizice si juridice, care incheie polite de asigurare cu o valoare mai mare de 1000 ron la una dintre sucursalele, agentiile sau colaboratorii EXPERT BROKER 2.3 CUPON CADOU 150 RON: organizatorul ofera un CUPON CADOU 150 RON tuturor persoanelor fizice si juridice, care incheie polite de asigurare cu o valoare mai mare de 1500 ron la una dintre sucursalele, agentiile sau colaboratorii EXPERT BROKER 2.4. CUPON CADOU 200 RON: organizatorul ofera un CUPON CADOU 200 RON tuturor persoanelor fizice si juridice, care incheie polite de asigurare cu o valoare mai mare de 2000 ron la una dintre sucursalele, agentiile sau colaboratorii EXPERT BROKER. 2. CUPON CADOU 250 RON: organizatorul ofera un CUPON CADOU 250 RON tuturor persoanelor fizice si juridice, care incheie polite de asigurare cu o valoare mai mare de 2500 ron la una dintre sucursalele, agentiile sau colaboratorii EXPERT BROKER.

3. VALOAREA CUPONULUI CADOU: CUPON CADOU 250 RON are o valoare de 250 lei CUPON CADOU 200 RON are o valoare de 200 lei CUPON CADOU 150 RON are o valoare de 150 lei. CUPON CADOU 100 RON are o valoare de 100 lei. CUPON CADOU 50 RON are o valoare de 50 lei.

4. PERIOADA DE ACORDARE A CUPONUL CADOU: CUPONUL CADOU se va acorda incepand cu data de 01.11.2013 ora 00:00 si se va incheia in data de 01.12.2015 ora 00:00. La expirarea perioadei CUPONAELE emise si neutilizate se anuleaza automat.

5. PROCEDURA DE UTILIZARE A CUPONULUI CADOU 150 RON: CUPONUL CADOU oferit de EXPERT BROKER SRL poate fi utilizat numai in cadrul agentiilor CARTAGA TRAVEL SRL care apar in sectinea de mai jos PARTENERI CUPON CADOU a acestui regulament si sunt denumiti in continuare PARTENER. Posesorul CUPONULUI va beneficia de reducere la achizitia unui pachet turistic intern sau extern, egala cu valoarea cuponului de reducere.. Serviciile oferite de PARTENER sunt: bilete de sejur intern si extern, bilete de tratament, circuite intern extern, croaziere. Toti posesorii de CUPOANE CADOU vor contacta direct gentia de turism PARTENERA in vederea unei eventuale oferte sau pentru orice alte informatii sau detalii, sau pot intra pe www.cartaga.ro site-ul agentiei CARTAGA TRAVEL de unde isi pot achizitiona direct pachetul turistic dorit.

PARTENERI CUPON CADOU 250 RON, 200 RON, 150 RON, 100 RON, 50 RON AGENTII CARTAGA TRAVEL - Mun. Medias, P-ta Corneliu Coposu Nr. 2, Jud. Sibiu; - Mun. Arad, Cal. Iuliu Maniu, Nr. 2-10, Sc.D, Ap. 1-2, Jud. Arad; - Mun. Baia Mare, Str. Progresului, Nr. 46, Jud. Maramures; - Loc. Blaj, B-dul Republicii, Nr. 25, Jud. Alba; - Loc. Calarasi, Str. Cornisei, Nr. 16, Bl. C3, Parter, Jud. Calarasi; - Mun. Cluj Napoca, Str. P-ta Marasti, Bl. 3, Jud. Cluj; - Loc. Campia Turzii, Str. Liviu Rebreanu, Nr.1, Jud. Cluj; - Mun. Iasi, Str. Bradului, Nr. 1, Bl. 907, Tronson III, Jud. Iasi; - Loc. Medgidia, Str. Piateta Decebal, Nr. 4, Bl. A1, Ap. 46, Sc. D, Parter, Jud. Constanta - Loc. Petrosani, Str. Constantin Mille, Bl. 2, Sc. 2, Parter, Ap. 24, Jud. Hunedoara; - Loc. Sannicolau Mare, Str. Calea lui Traian, Nr. 5, Jud. Timis; - Loc. Covasna, Str. 1 Decembrie 1918, nr.2, bloc 3, parter , jud. Covasna; - Mun. Sibiu, Str. Rennes, Nr. 26, Jud. Sibiu; - Mun. Sighetu Marmatiei, Str. Iuliu Maniu, Nr. 16, Jud. Maramures; - Mun. Sighetu Marmatiei, Str. Bogdan Voda, Nr. 34, Sc. III, Bl. B6, Ap. 40, Parter, Jud. Maramures; - Ors. Tasnad, Cart. Zorilor, Bl. Nr. 6, Parter, Jud. Satu Mare; - Loc. Drobeta Turnu Severin, Str. Antonini, Nr. 43, Jud. Mehedinti;

6. VALABILITATEA CUPONULUI CADOU: Valabilitatea CUPONULUI CADOU corespunde cu valabilitatea politei emise incheiata la una dintre locatiile sau colaboratorii EXPERT BROKER.

7. MODUL DE FOLOSIRE: CUPONUL CADOU poate fi folosit pentru achizitia de pachete turistice de pe site-ul www.cartaga.ro sau agentiile PARTENERE vezi regulament de de acordare cupon cadou pe www.expertbroker.eu www.cartaga.ro in urmatoarele conditii: CUPON CADOU 250 RON are o valoare de 250 lei si poate fi achizitionat pentru pachete turistice individuale, familiale sau de grup ce depasesc 6000 ron CUPON CADOU 200 RON are o valoare de 200 lei si poate fi achizitionat pentru pachete turistice individuale sau de grup ce depasesc 5000 ron CUPON CADOU 150 RON are o valoare de 150 lei si poate fi achizitionat pentru pachete turistice individuale sau de grup ce depasesc 4000 ron CUPON CADOU 100 RON are o valoare de 100 lei si poate fi achizitionat pentru pachete turistice individuale sau de grup ce depasesc 2500 ron CUPON CADOU 50 RON are o valoare de 50 lei si poate fi achizitionat pentru pachete turistice individuale sau de grup ce depasesc 1500 ron

8. TRANSFERABILITATEA, DIVIZIUNEA si CUMULUL DE CUPOANE CADOU: In cazul in care, din motive obiective nu este posibila utilizarea CUPON-ULUI de catre posesor, acesta poate fi transferat altei persoane. CUPOANELE CADOU sunt indivizibile, si se pot utiliza pentru o singura achizitie. CUPOANELE CADOU se pot cumula in functie de valoarea pachetuluui turistic achizitionat conform articolului 7 din prezentul regulament

8.1 RESPONSABILITATE: Organizatorul EXPERT BROKER si PARTENERII nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi temporare ale semnalului de internet si incapacitatea de ofertare de pret.

9. ERORI: Organizatorul, partenerul si alte societati implicate nu vor fi raspunzatori pentru erori de programare. Reclamatiile referitoare la CUPONUL acordat ulterior momentului incheierii politei nu vor fi luate in considerare. Organizatorul este indeptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile implicate.

10. FORTA MAJORA: Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si Partener a caror aparitie pune pe acestea din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, grave si blocade, curtemure, alte catrastofe de orice fel, precum si orice reglementare, care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Contractului si care pot interzice sau modifica termenii Regulamentului, etc. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului sau Partenerului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea acordarii de CUPONE, Organizatorul si Partenerul vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca va invoca forta majora, este obligat sa comunice posesorilor de CUPOANE in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

11. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Organizator, Partener si posesorii de CUPONE, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe calea amiabila, partile implicat in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.